Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 219g54kcal3g4.3g1.1g5.5g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 219g281kcal45.4g0g10.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g197g69kcal3.2g13.6g0.2g2.8g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g66g256kcal19g1g19.7g0g
Basilika, kuivattu 0.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1411g1401kcal141.4g38g72.6g17g
Valittu annoskoko705g700kcal70.7g19g36.3g8.5g
Annoskoko puolitettuna353g350kcal35.4g9.5g18.2g4.3g
Arvot/100g100g99kcal10g2.7g5.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313374