Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 113g37kcal0g0.6g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.3g5.5kcal0.4g0.9g0g0.1g
Kurkku,tuore 100g281g27kcal1.7g3.9g0.3g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)300g180kcal10.2g13.5g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1412g524kcal24.6g43.8g21.6g0.2g
Valittu annoskoko706g262kcal12.3g21.9g10.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna353g131kcal6.2g11g5.4g0.1g
Arvot/100g100g37kcal1.7g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56712