Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)3647g2590kcal58.4g572.6g3.6g0g
Sipuli (kuorittu)421g114kcal5.5g20.2g0.8g7.2g
Janssonfile (Abba), annos 100g561g786kcal56.1g78.6g25.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl561g1908kcal11.2g16.8g196.4g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1852g1018kcal57.4g118.5g37g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)14g101kcal0g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14112g13032kcal377.2g1613.4g548.6g14.4g
Valittu annoskoko7056g6516kcal188.6g806.7g274.3g7.2g
Annoskoko puolitettuna3528g3258kcal94.3g403.4g137.2g3.6g
Arvot/100g100g92kcal2.7g11.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113411