Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 156g36kcal2.8g3.7g0.3g3.3g
Porkkana 630g206kcal3.9g35g1.3g16.1g
Peruna, keskikokoinen 60g1199g720kcal18g155.9g1.2g10.8g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g45g117kcal4.9g10.8g5.4g0g
Vesi3964g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g169g474kcal32.2g0.1g37.3g0g
Kirjolohifilee 664g1098kcal111.2g0g73g0g
Juuriselleri 184g58kcal2.3g8.5g0.4g5.7g
Tilli, tuore 45g14kcal1.7g0.4g0.4g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14112g5443kcal354g428.8g238.6g73.6g
Valittu annoskoko7056g2722kcal177g214.4g119.3g36.8g
Annoskoko puolitettuna3528g1361kcal88.5g107.2g59.7g18.4g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117411