Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1085g7868kcal12.9g4.3g881.8g0g
Sokeri 2151g8732kcal0g2149.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)2169g2733kcal238.6g6.5g195.2g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 289g1070kcal53.5g31.8g62.8g87.9g
Vehnäjauho puolikarkea 1175g4032kcal119.7g822.5g14.1g41.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g109g434kcal0g107.4g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen46g18kcal0.9g4.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g15g58kcal0g14.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14112g49890kcal851.2g6280.4g2307.8g258g
Valittu annoskoko7056g24945kcal425.6g3140.2g1153.9g129g
Annoskoko puolitettuna3528g12472kcal212.8g1570.1g577g64.5g
Arvot/100g100g354kcal6g44.5g16.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249