Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 1020g3491kcal61.8g770.8g7.1g23.5g
Vesi, vesijohtovesi 4798g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)1200g1979kcal36g48g179.9g0g
Ruokasuola jodioitu 39g1kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14112g10942kcal196g1637.6g374g47g
Valittu annoskoko7056g5471kcal98g818.8g187g23.5g
Annoskoko puolitettuna3528g2736kcal49g409.4g93.5g11.8g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469