Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2203g645kcal20.7g99.1g8.8g41.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1602g2660kcal304.4g0g160.2g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g401g1282kcal208.3g112.2g2g64.1g
Sipuli (kuorittu)521g141kcal6.8g25g1g8.9g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss601g1863kcal144.2g4.8g138.2g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1602g401kcal16g88.1g0g22.4g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g112g101kcal3.4g3.9g7.9g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14112g14213kcal1409.8g670.8g636.4g276.8g
Valittu annoskoko7056g7106kcal704.9g335.4g318.2g138.4g
Annoskoko puolitettuna3528g3553kcal352.5g167.7g159.1g69.2g
Arvot/100g100g101kcal10g4.8g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219315