Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g2249g13494kcal539.7g148.4g1214.4g0g
Voi 562g4079kcal6.7g2.2g457.1g0g
Liivatelehti, gelatiini1687g5887kcal1443.8g0g1.7g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g1125g3823kcal33.7g33.7g393.6g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g1125g2867kcal66.3g36g268.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton253g53kcal0.8g4g0g0.3g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 56g228kcal1.7g54.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14112g60861kcal4185.4g557.6g4671g0.6g
Valittu annoskoko7056g30431kcal2092.7g278.8g2335.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna3528g15215kcal1046.4g139.4g1167.8g0.2g
Arvot/100g100g431kcal29.7g4g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678