Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g2404g3366kcal384.7g60.1g177.9g2.4g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Creme Bonjour 15% valkosipuli1202g2164kcal81.7g45.7g180.3g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g1058g3702kcal137.5g708.7g26.4g74g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g962g2404kcal163.5g1g192.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1382g281kcal8.3g52.5g4.1g19.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14112g23937kcal1559g1751.6g1162.6g193.6g
Valittu annoskoko7056g11969kcal779.5g875.8g581.3g96.8g
Annoskoko puolitettuna3528g5984kcal389.8g437.9g290.7g48.4g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116