Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1779g375kcal21.3g60.5g3.6g37.4g
Porkkana 346g113kcal2.1g19.2g0.7g8.8g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g1401g70kcal2.2g2.7g5.6g0.6g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g210g735kcal12.6g159.7g3.6g4.2g
Siirappi 84g253kcal0.1g62.3g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1121g2550kcal212.9g0g190.5g0g
Sipuli (kuorittu)367g99kcal4.8g17.6g0.7g6.2g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g1401g462kcal46.2g68.6g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl28g70kcal3.4g0.4g6.2g0g
Kananmuna kuoreton 308g440kcal38.5g0.9g31.6g0g
Sokeri 11g46kcal0g11.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14112g10427kcal688.2g806.2g485g114.4g
Valittu annoskoko7056g5214kcal344.1g403.1g242.5g57.2g
Annoskoko puolitettuna3528g2607kcal172.1g201.6g121.3g28.6g
Arvot/100g100g74kcal4.9g5.7g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727