Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2408g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g60g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 674g5963kcal0g0g674.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3913g13427kcal398.8g2739.3g47g137g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14112g38781kcal797.6g5478.6g1442.6g274g
Valittu annoskoko7056g19390kcal398.8g2739.3g721.3g137g
Annoskoko puolitettuna3528g9695kcal199.4g1369.7g360.7g68.5g
Arvot/100g100g275kcal5.7g38.8g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361198