Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)3600g4680kcal756g18g180g0g
Sitruunamehu, laimentamaton90g19kcal0.3g1.4g0g0.1g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g1200g1548kcal50.4g61.2g120g0g
Juustoraaste emmental punaleima1500g5850kcal435g0g450g0g
Tilli, tuore 450g135kcal16.6g4g3.6g9.4g
Ruohosipuli 180g41kcal2.5g3.1g1.1g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14112g24578kcal2523g180g1509.8g30.8g
Valittu annoskoko7056g12289kcal1261.5g90g754.9g15.4g
Annoskoko puolitettuna3528g6145kcal630.8g45g377.5g7.7g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096