Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3150g1040kcal104g154.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1463g5018kcal149g1023.7g17.5g51.2g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g23g70kcal2.5g13.5g1.6g6.3g
Vanilliinisokeri, teelusikka23g90kcal0g22.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 743g1059kcal92.8g2.2g76.1g0g
Mustikka metsä- 1350g594kcal6.7g86.4g8.1g44.5g
Hermesetas -neste45g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu225g135kcal2.3g10.1g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14112g16091kcal717g2642.2g224.6g204.2g
Valittu annoskoko7056g8045kcal358.5g1321.1g112.3g102.1g
Annoskoko puolitettuna3528g4023kcal179.3g660.6g56.2g51.1g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.7g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321