Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g308g1052kcal64.6g0g86.1g0g
Sipuli 473g143kcal5.9g22.7g0.9g8g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g1677g1845kcal385.8g0g25.2g0g
Punajuuri 607g233kcal6.1g41.9g1.2g15.2g
Paprika punainen 168g49kcal1.6g7.5g0.7g3.2g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g28g252kcal0g0g28g0g
Parsakaali brokkoli 691g242kcal31.9g13.5g2.1g17.3g
Katkarapu 839g574kcal121.1g0g9.2g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g31g86kcal6.2g1.5g6.2g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 1677g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka559g1957kcal42.5g441.7g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14112g12864kcal1331.4g1057.6g328.2g88g
Valittu annoskoko7056g6432kcal665.7g528.8g164.1g44g
Annoskoko puolitettuna3528g3216kcal332.9g264.4g82.1g22g
Arvot/100g100g91kcal9.4g7.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446790