Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g179g628kcal0g5.4g68.2g0g
Becel juokseva, annos 10g419g2763kcal0g0g309.7g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g1794g7983kcal127.4g1218.1g353.4g62.8g
Vispikerma Flora 20%1495g3289kcal44.8g74.7g299g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)1196g670kcal101.7g59.8g2.4g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g777g4345kcal65.3g427.5g264.3g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g449g2444kcal22.4g264.6g143.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton90g19kcal0.3g1.4g0g0.1g
Sokeri 508g2063kcal0g507.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g60g239kcal0g59.2g0g0g
Liivatelehti, gelatiini90g313kcal76.8g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14112g49511kcal877.4g5237g2881.2g125.8g
Valittu annoskoko7056g24756kcal438.7g2618.5g1440.6g62.9g
Annoskoko puolitettuna3528g12378kcal219.4g1309.3g720.3g31.5g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963