Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)2336g981kcal37.4g200.9g2.3g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]467g1542kcal126.2g0g112.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 1402g373kcal46.3g43.5g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras561g1963kcal72.9g392.5g8.4g16.8g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)1402g2299kcal350.5g12.6g92.5g0g
Herkkusieni säilyke 888g151kcal18.6g1.8g2.7g21.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14112g14617kcal1303.8g1302.6g436g76.2g
Valittu annoskoko7056g7309kcal651.9g651.3g218g38.1g
Annoskoko puolitettuna3528g3654kcal326g325.7g109g19.1g
Arvot/100g100g104kcal9.2g9.2g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90647