Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 225g171kcal4.2g34.9g0.5g2.3g
Purjosipuli 28g6.3kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g100g53kcal5.7g5.3g0.9g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton38g68kcal1.7g2.1g5.6g1.5g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g14g17kcal0.3g0.8g1.3g0.2g
Persilja 2g0.5kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1412g631kcal24.8g87.6g16.8g9.6g
Valittu annoskoko706g315kcal12.4g43.8g8.4g4.8g
Annoskoko puolitettuna353g158kcal6.2g21.9g4.2g2.4g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273035