Tomaattivuohenjuustokeitto Toivonvirta

1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
6 kpl (500 g) tomaattia
1 pkt (100 g) vuohenmaitojuustoa
n. 1 dl ruokakermaa 4%
1/2 tl suolaa
mustapippuria
sokeria

Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti.

Lohko tomaatit, lisää keittoon ja anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että tomaatit hieman kypsyvät.

Paloittele vuohenjuusto, lisää ne keittoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.

Viimeistele kermalla, suolalla ja mustapippurilla.

Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.

Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Toivonvirta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g333g83kcal4.3g14g0.7g0g
Tomaatti 240g55kcal1.3g8.3g0.7g3.4g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)67g40kcal0.7g3g2.7g0g
Vuohenjuusto (President, la buche legere), annos 100g67g127kcal16g1.3g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1412g610kcal44.6g53.2g21.6g6.8g
Valittu annoskoko706g305kcal22.3g26.6g10.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna353g153kcal11.2g13.3g5.4g1.7g
Arvot/100g100g43kcal3.2g3.8g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338545