Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)2880g10080kcal345.6g1987.2g54.7g144g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen2000g14400kcal0g0g1600g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Sokeri96g390kcal0g95.9g0g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g44g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14120g49740kcal691.2g4166.2g3309.4g288g
Valittu annoskoko7060g24870kcal345.6g2083.1g1654.7g144g
Annoskoko puolitettuna3530g12435kcal172.8g1041.6g827.4g72g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122716