Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g1600g1216kcal256g22.4g11.2g6.4g
Tomaattimurska 1600g470kcal9g84.8g3.2g30.4g
Sokeri 32g130kcal0g32g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 3200g3395kcal127.7g620.2g28.5g55.7g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow60g156kcal6g6g12g1g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.4g
Rypsiöljy 112g990kcal0g0g112g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14136g13088kcal814g1591.4g337.2g214.8g
Valittu annoskoko7068g6544kcal407g795.7g168.6g107.4g
Annoskoko puolitettuna3534g3272kcal203.5g397.9g84.3g53.7g
Arvot/100g100g93kcal5.8g11.3g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267240