Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g10g35kcal4.3g3.8g0.6g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g262g915kcal31.4g185.7g5.5g7.8g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g174g314kcal26.2g36.6g7.5g76.7g
Rypsiöljy rainbow44g392kcal0g0g43.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 218g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1414g3312kcal123.8g452.2g114.4g169g
Valittu annoskoko707g1656kcal61.9g226.1g57.2g84.5g
Annoskoko puolitettuna354g828kcal31g113.1g28.6g42.3g
Arvot/100g100g234kcal8.8g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127330