Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha351g583kcal66.7g0g35.1g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 176g113kcal5.6g8.5g6.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)88g111kcal9.7g0.3g7.9g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%44g123kcal12.7g1.1g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1414g1883kcal190.6g24g113.4g1.4g
Valittu annoskoko707g942kcal95.3g12g56.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna354g471kcal47.7g6g28.4g0.4g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263722