Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl140g629kcal9.9g89.5g26.6g4.6g
Voi 56g406kcal0.7g0.2g45.5g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g210g713kcal4.2g5.7g75.5g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g140g377kcal11.2g16.8g28g0g
Sokeri 59g241kcal0g59.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka7g28kcal0g6.9g0g0g
Kinuskikastike 70g296kcal0.7g39.6g15g0g
Daim 56g20g107kcal0.7g11.7g6.3g0g
Liivatelehti, gelatiini5.9g21kcal5.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1414g5635kcal65g459.6g393.8g9.2g
Valittu annoskoko707g2818kcal32.5g229.8g196.9g4.6g
Annoskoko puolitettuna354g1409kcal16.3g114.9g98.5g2.3g
Arvot/100g100g399kcal4.6g32.5g27.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939