Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g393g67kcal7.5g8.3g0.8g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g175g594kcal3.5g5.2g61.2g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g139g542kcal40.3g2.8g40.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1414g2406kcal102.6g32.6g204.6g0g
Valittu annoskoko707g1203kcal51.3g16.3g102.3g0g
Annoskoko puolitettuna354g602kcal25.7g8.2g51.2g0g
Arvot/100g100g170kcal7.3g2.3g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355931