Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 282g51kcal1.6g7g1.1g2g
Jauheliha, sika-nauta 250g555kcal43.8g0g42.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.3g46kcal0.1g0.1g5g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g31g106kcal6.3g0g9.1g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g13g45kcal2.5g0.4g3.6g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl31g113kcal0.6g0.8g11.9g0g
Juusto, keskiarvo 94g329kcal23.5g0.2g26g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1415g2487kcal156.8g17g198.6g4g
Valittu annoskoko707g1244kcal78.4g8.5g99.3g2g
Annoskoko puolitettuna354g622kcal39.2g4.3g49.7g1g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219238