Gluteeniton mustikkamuffinssi

Sekoita munat ja sokeri, ei tarvi vatkata.

Lisää sula voi ja maito.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne ja mustikat taikinaan.

Sekoita mahdollisimman vähän.

Annostele muffinssivuokiin (iso ruokalusikallinen per vuoka).

Paista 200 asteisen uunin keskitasolla 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Mami32
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 113g161kcal14.1g0.3g11.5g0g
Sokeri 80g325kcal0g79.9g0g0g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 100g71kcal3g4.8g4.4g0g
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen100g720kcal1g1g80g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g146g511kcal5.1g118.3g1.5g4.4g
Leivinjauhe 8.5g15kcal0.4g3.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka13g50kcal0g12.4g0g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g148g50kcal0.7g9.5g0.9g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1415g3805kcal48.6g458.8g196.6g18.6g
Valittu annoskoko708g1903kcal24.3g229.4g98.3g9.3g
Annoskoko puolitettuna354g951kcal12.2g114.7g49.2g4.7g
Arvot/100g100g269kcal3.4g32.4g13.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405171