Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1600g2720kcal304g0g160g0g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Palsternakka 600g382kcal3g70.8g2.4g27g
Porkkana, keskikokoinen 65g1200g336kcal7.2g71.4g2.4g30g
Peruna, vanha, kuorittu 1200g914kcal22.6g186g2.4g12g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g40g30kcal3g3.8g0.2g0g
Lanttu 1000g289kcal10g46g3g18g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl32g288kcal0g0g32g0g
Selleri, annos 50g600g84kcal6g18g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14144g10516kcal732.4g868.8g408g201.2g
Valittu annoskoko7072g5258kcal366.2g434.4g204g100.6g
Annoskoko puolitettuna3536g2629kcal183.1g217.2g102g50.3g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.1g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101970