Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 801g610kcal15.1g124.1g1.6g8g
Porkkana, keskikokoinen 65g304g85kcal1.8g18.1g0.6g7.6g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g961g1249kcal192.2g0g57.7g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1001g2503kcal190.2g0.3g220.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 4005g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14144g8894kcal798.6g285g560.2g31.2g
Valittu annoskoko7072g4447kcal399.3g142.5g280.1g15.6g
Annoskoko puolitettuna3536g2224kcal199.7g71.3g140.1g7.8g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197929