Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g400g679kcal75.9g0g40g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g3g10kcal0.3g2.3g0.1g0g
Katkarapu 200g137kcal28.8g0g2.2g0g
Pekoni, paistettu 100g514kcal16.4g0g50.6g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Timjami 0.8g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Chili mausteseos, Old El Paso3g8.4kcal0.2g1.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1416g2714kcal243.8g9.6g186.6g1.6g
Valittu annoskoko708g1357kcal121.9g4.8g93.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna354g678kcal61g2.4g46.7g0.4g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.7g13.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197313