Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g333kcal38.1g0g20g0g
Porkkana 150g49kcal0.9g8.4g0.3g3.8g
Peruna, vanha, kuorittu 300g229kcal5.6g46.6g0.6g3g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi5g14kcal0.5g0.4g1.2g0g
Kasvisliemikuutio 5.5g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1416g1315kcal92.8g117.8g47g16.2g
Valittu annoskoko708g658kcal46.4g58.9g23.5g8.1g
Annoskoko puolitettuna354g329kcal23.2g29.5g11.8g4.1g
Arvot/100g100g93kcal6.6g8.3g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98957