Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu188g678kcal22.6g133.7g4g0g
Kananmuna kuoreton 249g355kcal31.1g0.7g25.5g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g30g19kcal1.1g0.1g7.5g0g
Sokeri 75g306kcal0g75.2g0g0g
Voi 45g328kcal0.5g0.2g36.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 23g75kcal0.5g0.7g7.9g0g
Appelsiini, kuorittu 98g46kcal0.5g8.7g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1416g3612kcal112.6g438.6g163.8g4.2g
Valittu annoskoko708g1806kcal56.3g219.3g81.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna354g903kcal28.2g109.7g41g1.1g
Arvot/100g100g255kcal8g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429