Mustikka-valkosuklaa muffinsit

3 munaa
1 1/4 dl sokeria
100g voita tai margariinia
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
3/4 dl flora vanillaa
80 g valkosuklaata
1 1/2 - 2 dl mustikoita

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan noin kolmessa eri erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti noin 3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 123g175kcal15.4g0.4g12.6g0g
Sokeri 79g321kcal0g78.9g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g75g343kcal0.4g0.4g38g0g
Vehnäjauho, sunnuntai194g678kcal23.3g137.6g4.1g5.8g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Flora Vanilla 12%56g106kcal2.5g8.9g6.7g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g60g334kcal3.9g34g2.4g0g
Mustikka, 0,5 pss, 100 g112g37kcal0.6g7.2g0.7g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1416g4039kcal93g546.4g129g18.6g
Valittu annoskoko708g2020kcal46.5g273.2g64.5g9.3g
Annoskoko puolitettuna354g1010kcal23.3g136.6g32.3g4.7g
Arvot/100g100g285kcal6.6g38.6g9.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108868