Pain au chocolat suklaapullat

Halkaise lehtitaikinalevyt puoliksi.

Kaulitse niitä hieman pituussuunnassa.

Aseta pilko taloussuklaa niin, että sinulla on lopulta puolikkaita suklaapaloja.

Yhden suorakaiteen muotoisen takinalevyn päälle tulee yhteensä 2 palaa suklaata.

Taikinalevy suklaineen näyttää jotakuinkin tältä [i i]. Rullaa levyä molemmista laidoista keskelle.

Nipistele rullatut osat yhteen, jotta leivos ei aukea uunissa kohotessaan.

Aseta leivokset pellille tasainen puoli ylöspäin.

Lopputulos näyttää jotakuinkin tältä: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Elnia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka lehtitaikinalevyt 500 g502g1783kcal32.6g160.7g115.5g9g
Taloussuklaa, Fazer151g776kcal5.9g84.4g45.2g8g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1416g5274kcal90.8g490.6g332.8g34g
Valittu annoskoko708g2637kcal45.4g245.3g166.4g17g
Annoskoko puolitettuna354g1319kcal22.7g122.7g83.2g8.5g
Arvot/100g100g373kcal6.4g34.7g23.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305745