Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta175g632kcal22.8g122.8g3.7g6.1g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 99g141kcal12.4g0.3g10.1g0g
Sokeri 153g621kcal0g152.8g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g60g432kcal0.6g0.6g48g0g
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4.8g20kcal0g4.8g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 120g43kcal0.2g8.5g0.1g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1416g3796kcal72.6g584.2g123.8g17g
Valittu annoskoko708g1898kcal36.3g292.1g61.9g8.5g
Annoskoko puolitettuna354g949kcal18.2g146.1g31g4.3g
Arvot/100g100g268kcal5.1g41.3g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310095