Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g149g89kcal14.9g6.4g0.4g0g
Sokeri 253g1028kcal0g253g0g0g
Kananmuna kuoreton 131g187kcal16.4g0.4g13.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 116g399kcal11.8g81.3g1.4g4.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 22g79kcal4g2.4g4.7g6.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.2g29kcal0g7.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g268kcal0g0g29.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1416g4159kcal94.2g701.2g99.4g21.2g
Valittu annoskoko708g2079kcal47.1g350.6g49.7g10.6g
Annoskoko puolitettuna354g1040kcal23.6g175.3g24.9g5.3g
Arvot/100g100g294kcal6.7g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920