Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)244g293kcal21.7g46.3g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Feta, Arla Apetina 10 %113g203kcal24.2g1.1g11.3g0g
Rypsiöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1417g1987kcal187.6g97.8g95g1g
Valittu annoskoko709g993kcal93.8g48.9g47.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna354g497kcal46.9g24.5g23.8g0.3g
Arvot/100g100g140kcal13.2g6.9g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233044