Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g150g1080kcal1.5g1.5g120g0g
Fariinisokeri150g609kcal0g149.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten34g111kcal7.9g15.2g7.1g3.7g
Pandan tumma suklaa 150 g53g280kcal2.6g27.3g16.8g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g75g394kcal7.1g39.7g23.2g0g
Mantelirouhe, 1 rkl38g217kcal7.9g2g18.9g4.4g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.5g30kcal0g7.4g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 75g248kcal1.5g2.2g26.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1417g6304kcal88.4g493.8g449.8g16.2g
Valittu annoskoko709g3152kcal44.2g246.9g224.9g8.1g
Annoskoko puolitettuna354g1576kcal22.1g123.5g112.5g4.1g
Arvot/100g100g445kcal6.2g34.8g31.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773