Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 75g544kcal0.9g0.3g61g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Kananmuna, paistettu 28g56kcal3.5g0.1g4.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal9.9g68.2g1.2g3.4g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Raparperi 100g34kcal0.7g5.5g0.1g1.4g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 100g39kcal0.2g8.2g0.1g1.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7.5g27kcal0.3g6g0.3g0g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 4.5g15kcal0g3.7g0g0.1g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g100g350kcal14g56g7.5g10g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.6g0g
Sokeri 32g130kcal0g31.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 50g172kcal5.1g35g0.6g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1418g4641kcal70.6g557g232g36.2g
Valittu annoskoko709g2321kcal35.3g278.5g116g18.1g
Annoskoko puolitettuna355g1160kcal17.7g139.3g58g9.1g
Arvot/100g100g327kcal5g39.3g16.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790