Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g4200g1470kcal105g147g0g105g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1200g3360kcal228g0.4g264g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1080g822kcal20.3g167.4g2.2g10.8g
Kanttarelli, tuore, annos 100g600g144kcal10.8g18g3g11.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14160g11592kcal728.2g665.6g538.4g254.4g
Valittu annoskoko7080g5796kcal364.1g332.8g269.2g127.2g
Annoskoko puolitettuna3540g2898kcal182.1g166.4g134.6g63.6g
Arvot/100g100g82kcal5.1g4.7g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285493