Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 20g6.1kcal0.3g1g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl100g903kcal0g0g100.3g0g
Inkivääri, tuore, silputtu100g80kcal1.8g17.9g0.8g2g
Currytahna punainen201g522kcal4.2g18.3g48.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g107g111kcal8.5g17.4g0.6g2.1g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g267g257kcal11.2g45.5g0.5g13.1g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g2674g4680kcal40.1g66.9g468g0g
Katkarapu 3610g2469kcal521.3g0g39.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14160g18055kcal1174.8g334g1316g35g
Valittu annoskoko7080g9028kcal587.4g167g658g17.5g
Annoskoko puolitettuna3540g4514kcal293.7g83.5g329g8.8g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.4g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300666