Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow285g1046kcal39.9g202.3g8.8g8.5g
Kesäkurpitsa2100g357kcal8.4g52.5g12.6g14.7g
Tomaattimurska, 1 prk1200g322kcal7.2g63.6g2.4g16.8g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Oregano, kuivattu 12g37kcal1.3g2.6g1.2g5.1g
Basilika, kuivattu 6g15kcal0.9g1.2g0.2g2.4g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g36g5.8kcal0.1g1g0.1g0g
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1500g495kcal49.5g73.5g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g300g450kcal54g0g27g0g
Broilerijauheliha, annos 100g1200g1284kcal277.2g0g120g0g
Maizena maissitärkkelys60g210kcal0.5g52.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14160g8703kcal892g941g346.6g109.6g
Valittu annoskoko7080g4352kcal446g470.5g173.3g54.8g
Annoskoko puolitettuna3540g2176kcal223g235.3g86.7g27.4g
Arvot/100g100g62kcal6.3g6.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416057