Gluteeniton pizzapohja

Alkuperäinen ohje:
Siirry sivulle!

Ohjeesta saa 4-5 pellillistä.

Keitä aluksi vettä esim.

vedenkeittimessä ja laita kulhoon 3 dl. Mittaa joukkoon hiiva ja sekoita puuhaarukalla.

Lisää 2 tl sokeria ja suolaa oman maun mukaan.

Sekoita joukkoon jauhot, taikinan käydessä paksummaksi kannattaa vaivata käsin.

Lopuksi sekoita taikinaan öljy.

Kaulitse taikina leivinpaperin päällä melko ohueksi ja levitä täytteet päälle.

Paista uunissa 250 asteessa n. 10-12 min, että juusto on hieman ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Mfuruskog
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2876g0kcal0g0g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g4027g14093kcal140.9g3261.5g40.3g120.8g
Kuivahiiva, annos 11g53g190kcal23.7g21.1g3.2g0g
Sokeri 29g117kcal0g28.7g0g0g
Oliiviöljy 96g848kcal0g0g95.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14160g30494kcal329.2g6622.6g278.8g241.6g
Valittu annoskoko7080g15247kcal164.6g3311.3g139.4g120.8g
Annoskoko puolitettuna3540g7624kcal82.3g1655.7g69.7g60.4g
Arvot/100g100g215kcal2.3g46.8g2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440547