Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu1864g3728kcal242.3g54.1g298.3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1724g604kcal17.2g119g8.6g24.1g
Valkosipuli 93g101kcal7.4g15.2g0.6g2g
Sipuli (kuorittu)559g151kcal7.3g26.8g1.1g9.5g
Paprika, punainen373g96kcal3.4g17.2g1.5g7.5g
Paprika vihreä 373g79kcal3.5g9.3g1.1g7.1g
Vesi932g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1165g381kcal7.2g64.8g2.3g29.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14168g10280kcal576.6g612.8g627g159.8g
Valittu annoskoko7084g5140kcal288.3g306.4g313.5g79.9g
Annoskoko puolitettuna3542g2570kcal144.2g153.2g156.8g40g
Arvot/100g100g73kcal4.1g4.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197889