Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)701g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 561g2095kcal125.1g0g179.5g0g
Pekoni, Euroshopper337g942kcal53.8g3.4g80.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 4206g9314kcal736.1g0g715.1g0g
Kananmuna kuoreton 578g825kcal72.3g1.7g59.3g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 701g2734kcal14.9g15.4g294.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14168g32200kcal2022.6g108.2g2661g23.8g
Valittu annoskoko7084g16100kcal1011.3g54.1g1330.5g11.9g
Annoskoko puolitettuna3542g8050kcal505.7g27.1g665.3g6g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809