Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria2799g5597kcal246.3g279.9g391.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 2799g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix630g315kcal9.4g63g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)385g104kcal5g18.5g0.8g6.5g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g315g2834kcal0g0g314.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 140g480kcal14.3g98g1.7g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14168g18659kcal550g918.8g1424.4g22.8g
Valittu annoskoko7084g9330kcal275g459.4g712.2g11.4g
Annoskoko puolitettuna3542g4665kcal137.5g229.7g356.1g5.7g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271823