Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g3498g6332kcal822.1g150.4g269.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 70g240kcal7.1g49g0.8g2.4g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl91g800kcal0g0g91g0g
Sipuli (kuorittu)420g113kcal5.5g20.2g0.8g7.1g
Omena, keskikokoinen 200g1399g476kcal2.8g99.4g4.2g25.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)39g108kcal3.6g6.9g7.3g0.2g
Soijakastike 126g76kcal6.5g12g0.1g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g1399g490kcal0g50.4g0g0g
Timjami 14g40kcal1.3g3.8g1g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14168g17388kcal1699.4g789.6g749.6g84g
Valittu annoskoko7084g8694kcal849.7g394.8g374.8g42g
Annoskoko puolitettuna3542g4347kcal424.9g197.4g187.4g21g
Arvot/100g100g123kcal12g5.6g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82700