Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1080g3706kcal110.1g756g13g37.8g
Voi 450g3264kcal5.4g1.8g365.9g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g17g0g0.2g
Kaurahiutale 360g1347kcal52.2g205.2g26.3g36g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light675g1634kcal182.3g17.6g92.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1125g630kcal95.6g56.2g2.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2520g512kcal15.1g95.8g7.6g35.3g
Basilika, kuivattu 270g687kcal38.9g55.2g10.8g109.4g
Ruokaöljy keskiarvo 90g795kcal0g0g89.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14184g25307kcal1003.8g2409.6g1216.4g437.4g
Valittu annoskoko7092g12653kcal501.9g1204.8g608.2g218.7g
Annoskoko puolitettuna3546g6327kcal251g602.4g304.1g109.4g
Arvot/100g100g178kcal7.1g17g8.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255722