Kesäkurpitsalasagne

Leikkaa kesäkurpitsat ohuisi pitkiksi viipaleiksi.

Levitä ne leivinpaperille, ripottele pinnalle suolaa ja anna itkettyä hetki.

Kuutio tomaatit, lisää mukaan reilusti basilikaa ja murskaa vaikka kauhalla astiassa.

Valmista juustokastike.

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauhot ja kypsennä hetki, älä anna palaa.

Lisää maitoa hyvin vispilöiden.

Kun kastike on sakeaa, ota se pois liedeltä ja lisää juustoraasteesta puolet, suolaa ja ripaus muskottipähkinää.

Kuivaa kesäkurpitsaviipaleet talouspaperilla.

Lado lasagnevuokaan vuorotellen lasagnelevyjä, kesäkurpitsaa, tomaatti-basilikaseosta, parmesanjuustoa ja juustokastiketta.

Aloita kastikkeella ja lopeta siten, että päällimmäiseksi tulee kesäkurpitsaa ja juustokastiketta.

Laita loput juustoraasteesta päällimmäiseksi.

Paista 200 asteisessa uunissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Kaizu27
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2999g541kcal16.8g75g12g21g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g450g1543kcal54.9g301.8g3.6g34.6g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 1499g640kcal50.7g72g15g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g75g510kcal0.7g0.7g56.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 90g309kcal9.2g63g1.1g3.1g
Juustoraaste Arla Magre 17%450g1260kcal130.4g11.2g76.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1499g304kcal9g57g4.5g21g
Parmesaani raaste, Somerfield30g116kcal9.9g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14184g10446kcal563.2g1161.4g354.8g159.4g
Valittu annoskoko7092g5223kcal281.6g580.7g177.4g79.7g
Annoskoko puolitettuna3546g2612kcal140.8g290.4g88.7g39.9g
Arvot/100g100g74kcal4g8.2g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80107