Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g5600g7504kcal498.4g1019.2g145.6g240.8g
Sitruunamehu, laimentamaton1120g235kcal3.4g17.9g0g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g64g67kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Oliiviöljy 216g1910kcal0g0g216g0g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 48g134kcal5.2g18.4g1.6g12.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14192g19700kcal1024.2g2131.8g727.2g511.8g
Valittu annoskoko7096g9850kcal512.1g1065.9g363.6g255.9g
Annoskoko puolitettuna3548g4925kcal256.1g533g181.8g128g
Arvot/100g100g139kcal7.2g15g5.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64788