Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen42g14kcal1.4g2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g57kcal1.7g11.6g0.2g0.6g
Rypsiöljy 3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Kananmuna kuoreton 7.1g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sokeri 2.1g8.4kcal0g2.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g242kcal8g31.4g9g1.2g
Valittu annoskoko71g121kcal4g15.7g4.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna36g61kcal2g7.9g2.3g0.3g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.1g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071